Please select your page

ERGO osiguranje

ERGO osiguranje d.d. osnovano je 2009. i dio je njemačke ERGO grupe, koja pruža usluge osiguranja na području životnih i neživotnih osiguranja.

ERGO grupa je jedna od najvećih europskih osigurateljnih grupacija i dio je Munich Re-a, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja. Korijeni ERGO grupe sežu u daleku 1853. godinu.

Načela poslovanja

Naši klijenti određuju naše postupke. ERGO je striktno usmjeren prema željama i potrebama naših klijenata i nastoji se konstantno usavršavati kako bi razvio bliski kontakt sa svojim klijentima.
Provodimo naš slogan “Osigurati znači razumjeti” u obliku ponude savjeta koji će našim klijentima omogućiti brže i lakše razumijevanje osigurateljnih proizvoda. Na jasan i razumljiv način pružamo inovativne usluge i brzu podršku u slučaju svih vrsta šteta.

ERGO temeljne vrijednosti

Transparentnost

Naš cilj je u budućnosti biti još jasniji i razumljiviji te pružati informacije koje su vam potrebne. Komuniciramo iskreno i razumljivim jezikom i obećavamo samo ono što možemo i ostvariti.

Blizina

Usmjereni smo na vaše potrebe. Želimo biti tu za vas kad god nas trebate i biti tamo gdje nas tražite.
Ispunjenje ovih očekivanja za nas znači bliski kontakt s klijentom.

Povjerenje

Osiguranje je neraskidivo povezano s povjerenjem. Na vaše povjerenje uzvraćamo brigom i odgovornim odnosom prema vama i vašem novcu. Isto tako, obvezujemo se djelovati ekonomično kako bismo kasnije to povjerenje mogli zamijeniti uslugom.

Samo jedan klik ili poziv do prave informacije, savjeta, ponude ili police osiguranja

Kontaktirajte nas za stručan savjet ili informaciju više!
Ostavite svoj broj telefona ili e-mail, javit će Vam se Vaš osiguravateljni savjetnik. Tu smo za Vas!

Pošaljite upit

Naši partneri

ERGO osiguranje
CROATIA osiguranje
EUROHERC osiguranje
Croatia zdravstveno osiguranje

Formular za upit

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×